Než se rozhodnete poobědvat v osvědčené Ikee, zkuste změnit směr a dát šanci konkurenčnímu Scontu (Praha-Stodůlky). Btw v Ikee jsme jedli docela nedávno a vůbec to za to nestálo.
Já jsem tady byla poprvé a byla jsem velmi mile překvapena. Co se týče prostředí, řekla bych obyčejný průměr, spestřený zadní částí restaurace, která naopak vyhlíží tak nějak nebistrově :) viz. další foto.
Obsluha u pultíku, klasicky vyfasujete tác, naberete příbor, pití, jídlo a zaplatíte. Obsluha byla moc milá.
Boršč byl výborný i když s pravým borščem měl společný asi jenom název. Každopádně na hustou polévku s dostatkem ingrediencí si nemohu stěžovat. Byla dobře ochucená a pozor! nepřesolená! Aleluja!
Vepřový řízek Sloní ucho by mohli dávat za příklad mnohým restauracím, kde se na mase šetří. Stál sice bez koruny stopade, ale najedla by se z něj i celá rodina. :) Byl libový, křupavý a voněl po másle. Prostě úžasnost! Brambory byly obyčejné leč o ty tady ani tak moc nešlo.
Závěrem: Bistro ve Scontu doporučuju všemi čtyřmi z pěti. Za rozumné peníze hodně muziky.
HODNOCENÍ: JEDEN TÁCEK K PŘÍBOREM(NEJHORŠÍ), PĚT TÁCKŮ (NEJLEPŠÍ) |
Žádné komentáře:
Okomentovat