Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

pondělí 15. října 2012

Quick: Občerstvení ve Scontu

Než se rozhodnete poobědvat v osvědčené Ikee, zkuste změnit směr a dát šanci konkurenčnímu Scontu (Praha-Stodůlky). Btw v Ikee jsme jedli docela nedávno a vůbec to za to nestálo.
 Já jsem tady byla poprvé a byla jsem velmi mile překvapena. Co se týče prostředí, řekla bych obyčejný průměr, spestřený zadní částí restaurace, která naopak vyhlíží tak nějak nebistrově :) viz. další foto.
 Obsluha u pultíku, klasicky vyfasujete tác, naberete příbor, pití, jídlo a zaplatíte. Obsluha byla moc milá.
 Boršč byl výborný i když s pravým borščem měl společný asi jenom název. Každopádně na hustou polévku s dostatkem ingrediencí si nemohu stěžovat. Byla dobře ochucená a pozor! nepřesolená! Aleluja!
 Bramboráky, uzené maso a zelí byly naprosto bez problému. Zelí bylo perfektní jako od maminky!
 Vepřový řízek Sloní ucho by mohli dávat za příklad mnohým restauracím, kde se na mase šetří. Stál sice bez koruny stopade, ale najedla by se z něj i celá rodina. :) Byl libový, křupavý a voněl po másle. Prostě úžasnost! Brambory byly obyčejné leč o ty tady ani tak moc nešlo.
Závěrem: Bistro ve Scontu doporučuju všemi čtyřmi z pěti. Za rozumné peníze hodně muziky.
HODNOCENÍ: JEDEN TÁCEK K PŘÍBOREM(NEJHORŠÍ), PĚT TÁCKŮ (NEJLEPŠÍ)

Žádné komentáře:

Okomentovat