Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

úterý 2. října 2012

HomeCooking: Na chalupě

K chalupě patří i chalupářská strava! Jako třeba chalupářské prkénko. Tři druhy španělských sýrů z místního Penny marketu, uzená šunka, pivní sýr(!!!), hroznové víno, které právě v září dozrává a rajčátka.
 Pasta směs jako doplněk (sušená rajčata, olivy, česnek, to vše v olivovém oleji), koupeno v Globusu.
 Víno pro fajnovky.
 Rohlíčky na kolečka.
 Prostíráme!
 Hermelínová novinka: Troubelín, který jsme v minulém homecookingu nezvládli sníst...Bacha ať vám nevyteče jako nám...i tak byl skvělý!
Ke snídani míchaná vajíčka, rajčátka, okurčičky pro kocovináře, rozpustný vitamín C a zbylé hroznové vínko.
 Opékání buřtíků.
 už to kape.
 Bez hub se z lesa nevracej! Pro dva ideální množství. Od trapasu nás zachránily klouzci.
okurkový salátek.
 Smažené houby.
 Prostíráme!
Užíváte si také na chalupě tradiční jídlo?

Žádné komentáře:

Okomentovat