Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

středa 26. září 2012

Quick: občerstvení na benzince Agip (D1)

Počítám, že jednou za život to nemine nikoho z nás. Znáte to, spěcháte, ale chcete se zároveň najíst v klidu a ne za volantem. A když se vám nechce do mekáče, zajdete do benzinkového bistra...No řeknu vám to upřímně. Radši běžte do mekáče.
Vystojíte si frontu u pultíku spolu s kamioňáky a rozmýšlíte se, co nejméně zkazitelného si dáte... Svíčková nepřipadá v úvahu. Zvolili jsme nejmenší zlo, a to smaženou variantu. Smažák jede! Na výběr jsou bramboráky, řízky, sekačka, mastné klobásy, oschlé kuřecí stehno...mimo jiné tedy i ta svíčková, rajská, guláš, koprovka...
Dali jsme si polévku. Gulášovou a dršťkovou. 
Gulášovka byla správně ochucená, bylo v ní maso, brambory a bohužel i kousky jakéhosi šunkového salámu, který bych tedy raději oželela...
Dršťkovka chutnala tak, jak měla, dokonce v ní bylo poměrně dost drštek. Obě byly bohužel trochu přesolené, celkově ale ucházející(akorát se jí moc nepředali.)
Teď přichází zlatý hřeb oběda. Smažené tvarůžky s opečenými bramborami. 
Tvarůžky by snesly o minutu déle ve friťáku a oschlé brambory by měly místo na talíř putovat rovnou do pekla. To vše přizabité v mikrovlnce rovná se odporňoučký oběd, který zachrání jenom přebití tatarskou omáčkou z pytliku. Slečna za pultíkem nejspíš prodělala bolestný rozchod, jinak si nedokážu vysvětlit její kyselý a bolestínský výraz, když jí došlo, že by si za tu gastronomickou vraždu od nás měla vzít peníze. Nakonec jí to secvaklo. Bohužel. Za tohle jídlo by měli platit zákazníkům, aby jej vůbec pozřeli.
HODNOCENÍ: JEDEN TÁCEK K PŘÍBOREM(NEJHORŠÍ), PĚT TÁCKŮ (NEJLEPŠÍ)
Závěrem: Dejte si radši bagetu od krokodýla...

Žádné komentáře:

Okomentovat