Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

úterý 15. ledna 2013

HomeCooking: Zimní večeře

Kuřecí čtvrtky pečené na medu, s kmínem a zeleninou. Zimní salát z červeného zelí.Zbožňováníhodné!
Řapíkatý celer, mrkev, brambory, šalotka, česnek... olivový olej, med...
 Salát z červeného zelí (zelí nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme najemno cibulku, trochu nastrouhaného křenu, vinný ocet, sůl, cukr, pepř. Vitaminová bomba do chřipkového období.)
 Jaká jídla v zimě upřednostňujete vy?

2 komentáře:

  1. máte fajn recenze nechcete některé zveřejnit na stránkách www.prazanda.cz

    OdpovědětVymazat