Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

pátek 28. prosince 2012

Czech Christmas Food

Letos jsem po dlouhé době dala šanci cukroví, ochutnala spousty cizích bramborových salátů a kapra, kterého u nás běžně na Vánoce neděláme...
K bramborovému salátu a řízku či kaprovi chcete-li, se báječně hodí třeba Veltlín...nebudete se cítit tak přežraní, jako kdybyste pokrm zapíjeli pivem.
 Dva druhy salátu, řízek, kapr a navrch kuba.
Nezbytná dekorace v podobě ovoce.
Řízky!!!
Bramborový salát. U nás se tradičně dělá jen z brambor, okurek, cibule a mrkve. Žádná majonéza, žádný salám... Skoro dietní záležitost :) Jaký máte vy?
A povinný chlebíček na doražení po vyčerpávajícím rozbalování dárků...
 Tradiční vánoční kuba. Božská mana nechutná lépe...s okurkou prosím pěkně!
Soutěž o nejlepší salát.
Jaké jídlo máte na Vánoce nejraději? U mě to s přehledem vyhrává kuba a hovězí vývar...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Okomentovat